AnukatariinaSolonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ratkaisumalli

Onneksi joku kirjoittaa maahanmuutosta älykkäästi perustellen.

Hämmästyn aina positiiviseti kun eksyn lukemaan maahanmuutosta älykkäästi ja perustellusti kirjoitettua tekstiä. Suvaitsevaiston öyhötys ampuu aina niin lujaa ohi ja yli, että niitä tekstejä on todella vaikea olla lukematta ilman useampia syviä hukauksia tai pään pudisteluita. Propseja ei saa myös se toinenkaan ääripään öyhötys, mutta olen kyllä havainnut että siellä sentään jotakin ihan varteenotettavia pointtejakin monesti tulee muun tekstin lomassa.

Turvapaikanhakijat euroopasta palautettava välttömästi lähtömaihinsa

Pakolaiskriisin aikaan eurooppaan putkahti noin 2 miljoonaa ihmistä. Koska rajoja eikä kriisiä hoidettu kunnolla on meillä meneillään nyt melkoisia ongelmia. Valtion päämiehet keskittyvät lähinnä kinastelemaan kuka on kaikkein liberaalein ja hyväsydämmisin koska rasistin tai natsin leima olisi vallan ikävä jos sattuisi sanomaan miltä tilanne oikeasti näyttää tai mitä oikeasti pitäisi tehdä.

 

Harakka isolla asialla

Lapsena luimme satukirjasta, miten harakalle kävi vasta tervatulla sillalla: kun nokka irtoaa niin pyrstö tarttuu, ja kun pyrstö irtoaa niin nokka tarttuu. Hesarin sunnuntailiitteessä 21.2 kansanedustaja Timo Harakka esittää ajatuksia, jotka palauttivat tämän sadun mieleeni.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä