AnukatariinaSolonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Motiivi

Texasin murhaaja Devin Patrick Kelly esitteli asettaan ja ateismia Facebookissa

Maailmaa on järkyttänyt raskaasti aseistautuneen miehen hyökkäys kirkkoon Sutherland Springsissä Texasissa.  Kuolleita on tiettävästi 26 ja haavoittuneita sairaalassa 24. Teon raakuutta kuvaa, että kuolleiden joukossa on useita eri ikäisiä lapsia.  Lehtitietojen mukaan hyökkääjää olisi onnistuttu ampumaan takaisin, jonka jälkeen hän oli yrittänyt pakoa maastoajoneuvolla (SUV) ja suistunut lopulta tieltä. 

Tytär soitti isänsä hätiin

Apteekkimiljoonien sietämätön keveys

Hallituksen puoliväliriihen päätökset "kehittää" (hyvää on enää vaikeaa kehittää) suomalaista apteekkijärjestelmää varsin maltillisesti, on saanut jotkut tahot kommentoimaan varsin myrkyllisesti pitäen tätä kehitystä epäonnistuneena. Apteekkeja kun pitäisi saada lähes joka kadunkulmaan "hetimulletännekaikkinyt"-periaatteella.

Rikos

Olen ollut jo lähes 40 vuotta ja olen edelleen innokas murha- ja rikosviihteen kuluttaja. Ei siitä sen enempää kuin että pysyy mielessä väkivallan ja rikosten olemassaolo. Onko joku oikeasti sitä mieltä, että rikokset olisivat lopetettavissa? Eivät ne ole. Uudet sukupolvet, uudet rikokset. Vain niiden selvittämiseen ja rangaistuksiin on mahdollista vaikuttaa.

Motiivia etsimässä

 

Vuonna 2012 perheenisä murhasi kaksi pientä lasta ja äidin Helsingin Bulevardilla. Isä kuoli samana päivänä oman kätensä kautta, ajamalla henkilöautolla rekkaa päin. Murhiin ei selvinnyt syytä. 

Samana vuonna Laajasalon perhesurmassa isä sai tuomion kolmesta murhasta. Uhreina oma vaimo ja 1–4-vuotiaat lapset. Motiivina mustasukkaisuus.

Hakunilan perhesurmassa motiiviksi selitettiin perheen hajoaminen ja lasten huostaanotto.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä