AnukatariinaSolonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kotiuttaminen

TurunSanomien peruutus päivä

 

 

Laitoin tänään emailia TurunSanomien pääkirjoituksen tekijöille

 

 

Luminen Turku 12.12.2017


Huomenta TurunSanomien pääkirjoittajat!

 

Olette varmaan saaneet kohtalaisesti palautetta maksavilta lukijoiltanne, koskien julkaisemaanne, aivan Hölmölä tasoista HelsinginSanomien teettämää tutkimusta(3.12.) jossa todetaan enemmistön Suomessa kannattavan maahanmuuton lisäämistä ja helpottamista. 

Kun se on vastuullani

Saan palautetta monista asioista, mutta ehkä kuitenkin eniten kotouttamisesta. Ja palaute on voittopuolisesti kriittistä jopa kielteistä. Palaute tulee ennen kaikkea somessa, ei niinkään naamatusten. Ja pääasiassa palaute on nimimerkkien takaa tehtyä tai nimetöntä. Olkoon niin. 

Tauko

Olen, ihan tarkoituksella, pitänyt taukoa sosiaalisessa mediassa sekä Facebookin että kotisivujeni osalta. Ainoastaan Twitterissä olen jonkin verran ollut aktiivisena. 

Miksi tauko? Joku voisi kuvitella että kommentointi ja kirjoittaminen on helppoa ja kevyttä hommaa. Ei ole. Se on joskus äärimmäisen raskasta. Kaiken työn ohella, jota todellakin on riittävästi, päivitysten ja keskustelun käyminen somessa on vaativaa. 

Perjantaina 24.8.1945 Suomessa syntyi 500 lasta = SE

*

70-vuotisjuhlapäivä onnittelut!

Tänään maanantaina 24.8.2015 noin 370 suomalaista juhlii kunnioitettavaa 70-vuoden ikää.

Onnea jokaiselle 24.8.1945 syntyneelle!

Teitä oli tietotoimistojen mukaan tarkkaan ottaen 495 lasta, jotka synnyitte tuona perjantai-päivänä.  Mahdollisesti jopa tasan 500! – jos huomioidaan kuolleena syntyneet. (Nykyisin n. 3-4 per 1000 syntynyttä; tuolloin ankeissa oloissa ehkä tuplasti?)

Tänään teitä on kirjoissa ja kansissa – siis elävien kirjoissa nuo mainitut 370.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä