AnukatariinaSolonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Al Qaida

Kuolema ja tuho: bin Ladenin todellinen perintö

Kuolema ja tuho: bin Ladenin todellinen perintö

Viisi vuotta Osama bin Ladenin "poistamisesta"

*

9/11- iskut World Trade Centeriin ja Pentagoniin täyttivät Osama bin Ladenin tavoitteen saada Yhdysvallat hyökkäämään muslimimaailmaa vastaan.  Hänen kuolemansa viisi vuotta sitten oli Yhdysvaltain kosto, joka ei juurikaan hetkauttanut muslimiterrorismia, mutta kävi kalliiksi sen tekijälle itselleen.

*

Koskee mahdollista NATO-selvitystä sekä kasvavaa islamisti-ongelmaa

------

Kansan-edustajille, ministereille/asianomaisille ministeriöille, puolueille ja MEPeille lähetetty info-pläjäys

-----

 

Hei.

Luin Ylen uutissivuilta, että suurin osa puolueista kannattaa NATO-selvityksen tekemistä tulevalla vaalikaudella. "Nato-jäsenyys lisäisi turvallisuutta ja toisi meidät sellaiseen yhteisöön, johon me kuulumme", totesi NATO-selvityksestä pääministeri Stubb, samaisen uutisoinnin mukaan.

 

Noooh, millaiseen NATO-joukkoon Suomi olisi mahdollisesti liittymässä?

 

 

Äärimuslimi-terroristit toteuttavat par´aikaa holokaustia ...

... toinen toisilleen. ...”Ani Ma'amin” (“Minä uskon”) – on sydänjuuria myöten koskettava juutalainen laulu, ja tässä YouTobe-videossa juutalaiset lapset laulavat sen todella liikuttavasti. (Itkuvaroitus - nenäliinat esille! ) https://www.youtube.com/watch?v=dr9e639d1Js  Tuota laulua kuunnellessa (katsokaa hyvät ihmiset tuo video) olemme samalla pakotettuja katsomaan videolta, mitä tapahtui miljoonalle juutalaisille lapselle holokaustissa ja 5 miljoonalle juutalaiselle.

Egyptin presidentin puhe, joka voi muuttaa koko maailman

Tämä Egyptin presidentin Abd Al-Fattah Al-Sisi´in puhe saattaa olla ehkä tärkein puhe ikinä, ja  toivottavasti yhtä käänteentekevä  kuin oli aikoinaan Martin Luther Kingin puhe: ”I have a dream.... jne”.

Muslimeilla on edessään vain kaksi tietä: täydellisen tuhon tie tai radikaalin uskonnollis-ideologisen uudistuksen tie ... eli uskonpuhdistus.

Terrorismin kiemuroita

Terrorismin vastainen sota on joidenkin laskujen mukaan kestänyt kolme vuotta ilman, että on saatu mitään edistystä terrorismin tuhoamisessa. Ainoa näkyvä asia on erilaiset rajoitukset siviilielämässä kaikkialla maailmassa sekä keltaisen lehdistön saama saama juttumateriaali.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä