AnukatariinaSolonen

Unkarin tie on meidän tiemme - Huhtasaaren unelmasta

Laura Huhtasaari unelmoi blogissaan Unkarin niin ihanan kristillisestä nykyhallinnosta. Hän kuvasi asiaa hieman summittaisesti, joten koen velvollisuudekseni täsmentää tuon unelman sisältöä.

 

Unelman mukaan Perussuomalaiset voittavat vaalit superjytkyllä, joka tuo heille enemmistön eduskuntaan. Sen jälkeen alkaa tapahtua.

 

Seuraavia vaaleja varten muutetaan vaalilakeja niin, että ne varmistavat seuraavissa vaaleissa perussuomalaisten voiton. Varmuuden vuoksi varaudutaan vaalivilppitoimintaan tämän lisäksi.

 

Yle miehitetään perussuomalaisilla ja sen tuottama uutistarjonta on perussuomalaisia arvoja mainostava ja vastustajia haukkuva. Muita mielipiteitä esittävän lehdistön toiminta-aluetta rajataan ja niiden taloudellista tukea estetään.

 

Yliopistojen, joissa tehdään perussuomalaisiin nähden kriittistä tutkimusta, toimintaa vaikeutetaan tai niitä suorastaan suljetaan. Vapaiden kansalaisjärjestöjen toimintaedellytyksiä heikennetään ja niitä uhkaillaan.

 

Maahanmuuttajia varten rakennetaan panssariaita Torniosta Kilpisjärvelle. Sen läpi päästetään ihmisiä enintään 30 päivässä ja muut jäävät aidan toiselle puolelle oman onnensa nojaan. Aidan luvatta ylittäneet otetaan kiinni ja pahoinpidellään. Tämä kaikki tehdään siitä huolimatta, että EU ja kansainväliset ihmisoikeusjärjestöt tuomitsevat toimintatavan.

 

EU:ta haukutaan kaiken pahan aluksi ja juureksi valtiollisessa mediassa. EU-tuet otetaan kuitenkin halukkaasti vastaan. Ne ohjataan luontevasti perussuomalaisille ja heitä tukeville tahoille. EU-projekteihin kulutetaan selvästi suurempia summia kuin muihin vastaaviin ja rahaa siirtyy niistä korruptioon ja perussuomalaisten kannattajien taskuihin. Toinen hillotolppa kavereille muodostetaan pankkilainoista, joita ei käytännössä tarvitse maksaa takaisin. Näin muodostetaan rahoituspohja perussuomalaisten oligarkkien nousulle. Koska näihin tilanteisiin liittyy eittämättömiä laittomuuksia, oikeuslaitos miehitetään perussuomalaisia tukevilla henkilöillä, joten syytteet jäävät nostamatta.

 

Valtakunnan politiikassa nostetaan korkeimmalle kristillisyys ja perhearvot. Käytännössä se tarkoittaa ennen kaikkea avioeron, abortin ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien vastustamista. Perhearvojen keskeiseksi sivujuonteeksi otetaan ”demografinen” näkökulma. Se taas tarkoittaa huolta alhaisesta syntyvyydestä ja suomalaisen rodun vaalimista niin, että muiden etnisten ryhmien suhteellinen osuus ei kasvaisi. Keinoina tähän ovat mm. mainitut maahanmuuton estäminen sekä aborttien ja ehkäisyn kieltäminen – ja varmuuden vuoksi niiden seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien vastustaminen.

 

Venäjän Putiniin luodaan lämpimät suhteet, politiikkahan olisi jo likimain samansuuntainen. Venäjän tehdessä jotain kansainvälisesti tuomittavaa Putin otetaan vastaan ystävänä, kun mikään muu maa ei häntä halua ottaa vastaan. Mitään Venäjän toimintaa kritisoivaa ei noilla vierailuilla käsitellä. Suomi sidotaan energiapoliittisesti enemmän Venäjästä riippuvaiseksi. 

 

Huhtasaari  emännöisi myös World Congress of Families –järjestön kongressia Helsingissä. Tämä järjestö on päässyt riippumattoman ihmisoikeusjärjestön Southern Powerty Law Centerin laatimalle sateenkaari-ihmisiin kohdistuvien viharyhmien listalle ja järjestöllä tuntuu olevan lonkeroita lähes kaikkialla kristillisessä maailmassa tapahtuvaan ihkukristilliseen sateenkaariväen sortamiseen.

Järjestön taustalla on Jeltsinin ajan Venäjän ja amerikkalaisten oikeistokristittyjen pohdinnat syntyvyyden laskemisesta ja muslimiväestön lisääntymisen vaarasta. Tuosta on sitten ajauduttu mitä hurjimpaan soppaan, jonka vaikutukset näkyvät suoraan monien maiden nykypolitiikassa. Rahoitusta toimintaan tulee mm. Vatikaanilta ja venäläisiltä äärioikeistolaisilta oligarkeilta

 

https://www.splcenter.org/fighting-hate/extremist-...

 

World Congress of Families -järjestön ja venäläisten välinen suhde - Putin nyt Jeltsinin sijalla - ei järkkynyt Ukrainan sodan kiivaimpinakaan hetkinä.

 

https://www.politico.com/magazine/story/2017/02/ho...

 

Järjestön siipien suojissa vaalitaan siis kaikkea ihkukristillistä ja joskus ihku-ei-kristillistäkin homojen vainoamista, missä muodoissa se nyt missä maassa soveliaaksi katsotaankin.

Kongressiin osallistuisi mm. Aito avioliiton kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä ja logonsa ja toimintatapansa AA:lle lainannut järjestö La Manif Pour Tous’, sekä laaja joukko eri maiden perheystävällisiä poliitikkoja ja virkamiehiä. Mukana olisi myös Nigerian homojen sharialla ja kansallisella perinteellä perusteltavaa kuolemanrangaistusta tukeva YK-suurlähettiläs Usman Sarki. Homoviha yhdistäisi siis tässä joukossa myös uskontoja – Afrikan kristillistaustainen homovaino on ilman muuta tuettavana asiana mukana.

 

Huhtasaaren ihanan kristillinen unelma ei toistaiseksi ole toteutunut. Itse unelmoin, että kaikki ihmiset, niin kristilliset kuin muutkin, ymmärtäisivät tällaisen unelmoinnin vaarallisuuden.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Huhtasaari edustaa ihmistyyppiä, jolla ei pitäisi olla mitään sijaa päätöksenteossa tai politiikassa.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Se on vähän vaikea niin kauan kun meillä äänestetään päättäjät eduskuntaan.
Sitten kun sinusta tulee diktaattori niin käytäntö tietenkin muuttuu.
Odottavan aika tulee pitkäksi :)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Hännikäinen kirjoittaa Sarastuksessa seuraavasti: "Ja uskon, että oikeisto on nyt saavuttamassa etulyöntiaseman myös naiskauneudessa. Katsokaa vaikkapa Lauren Southernia, Marion Maréchal-Le Peniä tai Laura Huhtasaarta. ”Äänestin pantavimman näköistä,” sanoi eräs tuttavani viime presidentinvaalien ennakkoäänestyksen jälkeen, eikä tarvinnut miettiä ketä hän tarkoitti. "

Välillä minusta tuntuu siltä, että oli virhe antaa miehille äänioikeus.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Tämäkään kohu ei vaikuta Huhtasaaren äänestäjiin. Onhan se Huhtasaaren kreationismikin ollut pitkään tiedossa. Huhtasaaren äänestäjiä tuskin voi tieteellisiksi syyttää. Pahaa pelkään, että tätä naista joudutaan katselemaan politiikassa vielä jatkossakin.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Meillä oli unelma, Suomi täynnä ihquja jihadisteja terrorisoimassa suomalaisia. Unelma meni pieleen kun eurooppalaiset heräsivät ja sulkivat rajansa.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Tuon unelman jakanevat vain ihqut jihadistiterroristit keskenään. Huomautan, että Makkosen muotoiluissa ollaan lähellä kansanryhmän solvaamisesta, mitä en tämän enempää salli tässä keskustelussa.

Orbanin rasismi on suoraviivaista, "puhdasta rasismia", jossa maahanmuuttovastaisuudessa terrorismin uhka on vain sivujuonne.

https://af.reuters.com/article/worldNews/idAFKCN1G...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Makkosen mielestä Suomen vastarintaliikekin on vain maahanmuuttokriittinen kilttien poikien järjestö.

Enempää ei varmaan kenenkään tarvitse tietääkään Makkosen mielipiteistä.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Saako sanoa, että serbit tunnistaa siitä, että ne on tappajia, kuten toisessa blogissa eräs Vihreä kirjoitti?

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Tässä blogissako tuo kaikki on? http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/25...

Poliitikot voisivat jättää toisten maiden matkimisen...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kyllä meidän pitää uskoa Huhtasaaren puheisiin, onhan hän sentään rehellinen kansanedustaja.

Kristitty ja moraaliltaan kolhimaton ei anna valheellisia lausuntoja tietenkään.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

- "Sen läpi päästetään ihmisiä enintään 30 päivässä ja muut jäävät aidan toiselle puolelle oman onnensa nojaan."

Oman onnensa nojaan? Jos aita rakennetaan Torniosta Kilpisjärvelle, niin sen taakse jääneet jäävät Ruotsiin. Kyllähän Ruotsissa huolehditaan avuntarvitsijoista vähintään yhtä hyvin kuin Suomessa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Aikoinaan Otto Wille kuusisen tytär Hertta (kom) vannoi Suomen tien olevan Tsekkoslovakian tien, ei ollut, eikä Suomen tie tule olemaan Unkarin, tuon totaaritaaliseen yhteiskuntaan pyrkivän maan tie.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

http://haikki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254241-unka...
Unkarin vaalitapa suosisi lähinnä Keskustaa, suurin häviäjä olisi Perussuomalaiset :)

Täällä onneksi jytkyt on jytkyilty, kun kansa näki mitä se maat ja taivaat lupaava sakki tekee tosipaikan tullen.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

YLE aloittaisi uudelleen länkkärien esittämisen ja lastenohjelmat saisivat kunniapalautuksen.

YLE talkissa kerrankin keskusteltaisiin ilman toimittajan poliittista ohjailua ja katsojaluvut olisivat korkeat.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Tämä on vaan niin loistava asia tällainen asioiden konkretisoiminen siirtämällä tilanne Suomeen. Kiitos asian tiivistämisestä.

Heikki Polojärvi

Siis kuvitteletko sinä että Perussuomalaiset, tai Huhtasaari ovat tosiaan tuota mieltä? Oikeasti?

Risto Koivula

Pääministeri Viktor Orban ei tuon Sorosin kanssa ainakaan aina ole pelkästään väärässä:

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/unk...

UNKARIN PÄÄMINISTERI VIKTOR ORBAN ON OIKEASSA: HALLITUKSILLA ON OIKEUS – JA VELVOLLISUUSKIN – KIELTÄÄ HAISTAPASKANTIEDE”YLIOPISTOT”!

Näin on, vaikka jotkut ”kollega”-yliopistot, joukossa ”oikeitakin”, maailmalta protestoisivat.

Hallitukset myöntävät – tai on myöntämättä – tiedeyliopiston statuksen.

Näin on niin kauan kuin YK:n tieteellisesti hallinnoimaa, tieteellisin periaattein toimivaa Maailman Tiedeakatemiaa, jolla tuollaiset ongelmat voitaisiin konsultoida ”ylöspäin”, ei ole olemassa.

Tämä johtuu siitä, että TIEDE ON MYÖS OIKEUSLÄHDE: tiede vaikuttaa tieteellisillä todistuksillaan siihen, mikä teknologia, hoito, tuomio jne. ON LAILLISTA JA MIKÄ EI.

Lainsäädäntövaltaa EI SAA LUOVUTTAA YKSITYISHENKILÖILLE TAI YKSITYISILLE YRITYKSILLE.

Juuri sitä kuitenkin ”yksityiset, mm. säätiö-yliopistot” tarkoittavat!

http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3489264/EU+otti+ensiaskeleen+kohti…

TURUN SANOMAT

Keskiviikko 26.4.2017

EU otti ensiaskeleen kohti oikeustoimia Unkaria vastaan

Pääministeri Orban puolusti linjaansa ja syytti EU:ta ennakkoluuloista

Emmanuel Dunand

...

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/pi...
Pietarin ”Eurooppalainen yliopisto” menetti toimilupansa

Kirjoittanut Risto Juhani Koivula (10. joulukuu 2016, 19:00)

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/20161210220003877...

Pietarin eurooppalainen yliopisto on venäläismedian mukaan menettänyt toimilupansa ainakin toistaiseksi.

Viranomaiset tai yliopisto eivät ole kommentoineet päätöstä.

Vedomosti-lehti siteeraa yliopiston professoria Ilja Utehinia, jonka mukaan päätös on osa trendiä, jolla pienet etenkin yksityiset korkeakoulut pyritään sulkemaan. Niille esitetään vaatimuksia, jotka ovat toisinaan jopa ristiriitaisia eivätkä ole kytköksissä opetuksen sisältöön.

Yliopistoon tehtiin keväällä viranomaistarkastus, jonka jälkeen yliopisto menetti oikeuden myöntää virallisia tutkintotodistuksia.

Suomessa asiasta uutisoi Helsingin Sanomat. Sen mukaan Helsingin Sanomain Säätiö on tänä syksynä aloittanut yhteistyön yliopiston kanssa. Yliopistolla on HS:n mukaan yhteistyötä myös muun muassa Helsingin yliopiston kanssa.

STT ”

Sulkeminen ei ollut ensimmäinen kerta, mutta nyt meni toimilupakin:

http://blogs.helsinki.fi/t-retki/2008/03/04/pietar...

Erkon ja Koneen säätiöiden rahoittamilla ”tutkimuksilla” alkaa olla sellainen maine sivistyneessä maailmassa, että se on lappu luukulle tiedeyliopistoille, jos niiden kanssa diiliä tekee…

Hesarin hölynpölyä…

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005096326.html

Venäjän parhaimpiin lukeutuva yliopisto yritetään sulkea kaikin keinoin Pietarissa – häädön syyksi esitetty muun muassa väärin vaihdettuja ikkunoita

Toimituksen poiminnat